Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

TRAVIS

 

Productiemodule

 

Digitaal Ontwikkelingsperspectief

Travis Productiemodule Digitaalontwikkelingsperspectief
TRAVIS is Invens' TRAjectVolgend InformatieSysteem, bedoeld voor de re-integratiebranche. TRAVIS ondersteunt re-integratie-organisaties bij de administratieve taken binnen de organisatie, rekeninghoudend met de organisatie, wet- en regelgeving en standaarden. Maatwerk, overzichtelijk, altijd en overal beschikbaar. Online registratiesysteem op maat gemaakt voor de Koninklijke Auris Groep. Wordt gebruikt door meer dan 200 gebruikers op verschillende locaties door heel Nederland voor de registratie van o.a. leerlingen, personeel, scholen en werkzaamheden. Automatische koppeling met LVS2000 van Datacare. Online registratiesysteem op maat gemaakt voor de Koninklijke Auris Groep. In het Digitaal Ontwikkelingsperspectief worden de door Auris begeleide leerlingen geregistreerd, en alle aspecten die bij die leerling en die begeleiding horen. Ruim 1000 medewerkers maken gebruikt van DOPP.
Meer informatie Meer informatie  Meer informatie
 

Webwinkel: Besli/Besselink

 

Webwinkel: DSP

 

Webwinkel: Molco

Besli/ Besselink Dutch Spare Parts BV Molco Europe B.V.
De webwinkels van Besli en Besselink bevatten een zeer groot assortiment elektromateriaal. Met meer dan 40.000 verschillende artikelen en ruim 10.000 pageviews per week zijn deze webwinkels een waardevolle uitbreiding op de reguliere verkoopkanalen. Met ruim duizend automodellen, meer dan tienduizend gebruikers, en bijna tienmiljoen artikelnummers is dit met recht een grootschalige webwinkel. De webwinkel is gemaakt in opdracht voor Dutch Spare Parts BV en is sinds 2006 online. Met een assortiment van meer dan tienduizend artikelen voor ruim duizend verschillende auto's is deze webwinkel, ontwikkeld voor Molco (dochteronderneming van Dutch Spare Parts), zeer uitgebreid. De elfduizend gebruikers zijn afkomstig uit heel Europa.
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
 

Webwinkel: OEM Parts

 

Vierdaagseslaapplaats

 

Websites

OEM Parts Vierdaagseslaapplaats Websites
Met een assortiment van meer dan tienduizend artikelen voor ruim duizend verschillende auto's is deze webwinkel, ontwikkeld voor OEM Parts B.V (dochteronderneming van Dutch Spare Parts), zeer uitgebreid. De elfduizend gebruikers zijn afkomstig uit heel Europa. Vierdaagseslaapplaats brengt vraag en aanbod van slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op unieke wijze samen. Binnen enkele klikken heb je een slaapplaats aangeboden of gevonden. De website is hét visitekaartje voor uw organisatie. Invens heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van professionele websites, die zowel technisch als qua vormgeving van hoogwaardige kwaliteit zijn, zonder daar een heel langlopend project van te maken, en voor een redelijke prijs. Een greep uit ons werk vindt u hier.
Meer informatie Meer informatie Meer informatie