Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Kernactiviteiten

Invens ontwikkelt dynamische en statische websites voor elke doelgroep op elke schaal. Daarnaast richt Invens zich op de ontwikkeling van webapplicaties, waarmee processen binnen uw onderneming verbeterd kunnen worden.

Invens onderscheidt vier factoren die een rol spelen bij de realisatie van websites en webapplicaties: techniek, vormgeving, toegankelijkheid en performance.

techniek

Voor de producten en diensten maken we gebruik van standaarden en bewezen technieken om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Invens werkt oplossingsgericht en anticipeert op de omstandigheden. Voor elke nieuwe toepassing zullen we opnieuw bekijken welke van de beschikbare technieken het best gebruikt kan worden: we zoeken het juiste middel voor de juiste kwaal, om zo een ideale oplossing te leveren, waarbij de kosten op elk niveau opwegen tegen de baten.

vormgeving

Het uiterlijk van websites en webapplicaties is mede bepalend voor het gebruiksplezier. Invens werkt samen met een aantal professionele (freelance) vormgevers, aan wie de vormgeving van de producten kan worden uitbesteed.

toegankelijkheid

Invens ontwikkelt zoveel mogelijk (en indien gewenst) volgens de richtlijnen van Web Accessibility Initiative (WAI, onderdeel van W3C) om de toegankelijkheid van haar producten te optimaliseren. Hierbij gaat het om de toegankelijkheid via trage internetverbindingen, met afwijkende browsers of via alternatieve apparaten (mobiele telefoon, PDA), maar met name ook om de toegankelijkheid voor mensen met een handicap / functiebeperking.

performance

Door techniek, vormgeving en toegankelijkheid te combineren met de middelen waarmee het product gebouwd wordt, en met de juiste hosting, wordt een optimale prestatie van uw website of webapplicatie bereikt.

Nieuws

Weer adverteren op vierdaagseslaapplaats.nl

De Nijmeegse Vierdaagse trekt jaarlijks enkele tienduizenden wandelaars en bezoekers. Al die mensen hebben een slaapplaats nodig voor die week en elk...


Lees meer

Website MSB

MSB Grind en Zand v.o.f. is een combinatie van drie marktpartijen (MNO, Spaansen, De Beijer) die besloten hebben om samen te werken in het project Realisatie Landschapszone Waalsprong...


Lees meer

WajongForce Gelderland

Wajongers zijn mensen die sinds jonge leeftijd een arbeidsbeperking hebben en vallen onder de Wet ‘werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten’ (Wajong). Veel Wajongers...


Lees meer